Je rijbewijs halen en niet te veel betalen?

Rijschool Jacqueline verzorgt auto rijopleidingen in Heerhugowaard en Alkmaar. Je kunt bij mij op een ontspannen manier je rijbewijs halen zonder daarvoor veel te betalen. Er is altijd sprake van maatwerk in de rijlessen, waardoor je nooit meer lessen hebt dan nodig is. Je kunt al rijles volgen vanaf €42,- per uur!

Om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen, is een goede rijopleiding noodzakelijk. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen en ik zorg ervoor dat je met een veilig gevoel de weg op kan, alles gaat natuurlijk in overleg.

Je volgt bij mij rijles op maat! Ik laat je graag weten wat er mogelijk is, bel mij op: 0629146988. Als je niet direct contact met mmij krijgt, laat dan je nummer achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook het contactformulier invullen, ook dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Tarieven

60 min rijles  € 42,00 
90 min rijles € 63,00

 

Tussentijdse toets CBR € 170,-
Praktijkexamen CBR  € 225,-
Praktijkherexamen CBR  € 225,-
Praktijkexamen Faalangst € 270,-
Theorieboek + USB examenoefeningen € 35,-
B.N.O.R. examen € 285,-

 

Medische rijtest CBR kosten rijschool  € 95,-

 

Haal je rijbewijs bij ons

Laat gerust een bericht achter!

Je rijbewijs halen voor de beste prijs?
Bel me op: 06-29146988

Jade Harenga

Dankzij Jacqueline haar humor en geduld heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik heb onwijs gelachen tijdens de lessen en voelde mij erg op mijn gemak! Onwijs bedankt en tot zwaais X

Daan Pronk

Ik heb echt super uren gehad bij Jacqueline! Ik heb veel gelachen, maar vooral veel geleerd! Top uitleg en top begeleiding. Heel erg bedankt Jacq!

Rijles volgen in een tempo dat bij jou past

Omdat mijn roots in de zorg liggen kan ik me goed inleven in mensen met ADHD, autisme of faalangst. Samen zorgen we ervoor dat de rijlessen worden ingepland in een tempo waar jij je prettig bij voelt.

Autorijlessen kunnen volgens het 2toDrive programma al gevolgd worden vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Bij het bereiken van de leeftijd van 17 jaar kan er deelgenomen worden aan het praktijkexamen. Bij het behalen van het examen mag je onder begeleiding, van een door jezelf aan te wijzen begeleider, een auto besturen. Bij het bereiken van je achttiende verjaardag mag je zelfstandig aan het verkeer deelnemen.

Ben je op zoek naar een autorijschool die nog de tijd neemt voor de cursisten? Een geduldige en betrokken instructrice, die je van A tot Z begeleidt en rekening houdt met de individuele wensen, behoeften en capaciteiten van de cursisten? Zoek dan niet verder! Bij rijschool Jacqueline ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden.

Volg je rijlessen bij Rijschool Jacqueline en haal snel je rijbewijs

Wil je starten?