5.0/5 van 21 beoordelingen.
Super rijschool
20.11.19
Uw beoordeling
Super goede lessen en veel persoonlijke aandacht. Jacqueline je bent een topper, ik ga je missen.
Toon meer
Super leerzame en gezellige lessen
19.11.19
Uw beoordeling
Super fijne instructrice met eindeloos geduld. Komt altijd optijd. Dus als je een instructrice zoekt die zo is dan is Jacqueline de juiste persoon!! Ik ga je super leuke en gezellige lessen missen!!
Toon meer
Casper
11.09.19
Uw beoordeling
Tijdens de rijlessen heb ik veel geleerd,
de voertuigbeheersing en het vooruitkijken in het verkeer, om op een veilige manier te handelen in een situatie.

Zeker een aanrader, om bij Jacqueline je rijbewijs te behalen.
Toon meer
Gezellig en professioneel
12.07.19
Uw beoordeling
Gezellig en professioneel, dat is de perfecte combinatie voor een rijschool, lijkt me. Jacqueline voldoet volledig aan die eisen; ze heeft me klaar gestoomt om binnen de gewenste tijd mijn rijbewijs te halen terwijl we regelmatig de grootste lol hadden. Ik zou Rijschool Jacqueline zeker aanraden!
Toon meer
Top rijles!
12.07.19
Uw beoordeling
Ik heb net mijn rijbewijs mogen ophalen! Bedankt Jacqueline!

Nu nog een auto scoren!
Toon meer
Onwijs gezellige en leerzame rijlessen!
10.07.19
Uw beoordeling
Ik heb onwijs fijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Jacqueline. Voelde mij echt op mijn gemak bij haar. Ze neemt echt de tijd voor je, en als je iets niet snapt dan legt ze het met alle liefde nog een keer uit totdat je het wel helemaal begrijpt. Ze liet me ook op een andere manier kijken naar de acties die ik had, het zijn geen fouten maar leermomenten. Probeer het altijd vanuit het positieve te bekijken. De lessen zijn bij haar heel variërend en een uitdaging, hierdoor vond ik het ook erg leuk! Door de rijlessen heb ik niet alleen geleerd hoe ik auto moet rijden, maar heb ik ook meer zelfvertrouwen gekregen.
Ontzettend bedankt Jacqueline! Ga je zeker missen!
Toon meer
Goede rijschool.
28.06.19
Uw beoordeling
Ik vond de rijlessen bij Jacqueline erg fijn! Ik raakte heel vaak in de stres in sommige situatie’s en zij bleef rustig en hielp mij hier door heen. Ik zou je deze rijschool zeker aanraden!
Dankje wel voor de leerzame en fijne lessen!
Toon meer
Dankjewel Jacqueline!
24.05.19
Uw beoordeling
Jaqueline heeft mij geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik vond rijlessen niet altijd leuk, omdat je wel eens fouten maakt. Jaqueline stelde mij om m'n gemak en hielp mij om er anders over na te denken. Het waren geen fouten, maar meer uitdagingen. En uiteindelijk heb ik die allemaal overwonnen. Bedankt Jaqueline, ik ga je missen!
Toon meer
Lorena
24.05.19
Uw beoordeling
Ik heb hele fijne gezellige en super leerzamen lessen gehad bij Jacqeuline, ze stelt je op je gemak, goede begeleiding precies wat ik nodig had. Tot zwaais
Toon meer
Rijlesse van Jacqueline
13.04.19
Uw beoordeling
De rijlessen van Jacqueline heb ik als heel prettig ervaren. Tijdens de rijlessen gaf Jacqueline een duidelijke uitleg over de onderdelen die er in de les behandeld ging worden. Ik had last van faalangst tijdens mijn examens. Jacqueline heeft goede adviezen gegeven en dacht ook met mij mee, om over mijn faalangst heen te komen.
Jacqueline bedankt voor alle gezellige uurtjes die ik met jou mocht rijden.
Toon meer
Geweldige lessen!
08.04.19
Uw beoordeling
Ik ben bij Jacqueline terechtgekomen door een vriendin van mij. Ik heb het ook aangeraden bij andere vrienden van mij en die rijden nu ook met plezier bij rijschool Jacqueline. Ik heb echt geweldige lessen gehad bij rijschool Jacqueline. Ze hield de vorderingen van mij netjes bij. Ze nam de tijd voor je als je vragen had. Zo ben ik door de goede begeleiding in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs.
Toon meer
Je bent een topper Jacqueline
06.04.19
Uw beoordeling
Ik moest na mijn eerste examen bij een andere rijschool weer helemaal op nieuw beginnen met auto leren rijden. Mijn zelfvertrouwen was helemaal weg. Dankzij Jacqueline is mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug gekomen. Ik vond het heel erg moeilijk om Jacqueline los te laten en op me zelf te vertrouwen. Ik voelde me zelfs zo op mijn examendag zo gesteund door haar met alle positieve woorden dat ik rustig kon blijven met mijn examen dat ik bij haar in 1 keer ben geslaagd.

Jacqueline ik ga de gezellige uurtjes rijles erg missen. Je bent een echte top rijinstructriese .
Toon meer
Dank je wel, Jacqueline!
21.03.19
Uw beoordeling
Al enige tijd volgde ik lessen bij een – niet nader te noemen – autorijschool, maar ik maakte weinig vorderingen.
Helaas namen de instructeurs niet echt de moeite om mij veel bij te brengen.

Via een goede vriend, ben ik in contact gekomen met Jacqueline.
Jacqueline was zijn rij-instructrice, voordat zij haar eigen rijschool begon.
Vol bewondering sprak hij over haar vakbekwaamheid en betrokkenheid.
Naar aanleiding van zijn positieve ervaring, stapte ik over naar Rijschool Jacqueline.
Van die keuze heb ik absoluut geen spijt gehad..

Jacqueline had haar administratie op orde. Zij maakte van elke les een notitie, waarin stond wat wij hadden gedaan en wat de aandachtspunten waren. Daarnaast, liet zij zich niet afleiden door haar mobiele telefoon; iets wat bij mijn eerste rijschool veelvuldig gebeurde.

Als ik drie eigenschappen van Jacqueline zou moeten noemen, zou ik zeggen: Professioneel, meedenkend en gezellig. Ik kan haar oprecht aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een uitstekende autorijschool.
Toon meer
rijlessen als een leuke tijd ervaren
21.12.18
Uw beoordeling
Ik heb heel veel geleerd tijdens de lessen maar ook zeker gelachen. Jacqueline is een hele leuke vrouw en je voelt je er snel bij op je gemak. Hierdoor vond ik het altijd leuk om te. Je kan zien dat ze het echt leuk vind om te doen, en dit helpt zeker om

Ik heb een super leuke tijd gehad bij Jacqueline. Het is een hele leuke vrouw en je voelt je er snel bij op je gemak. Dit helpt namelijk ook zeker mee. De lessen zijn erg variërend en uitdagend. Omdat de lessen goed worden benut heb ik veel geleerd maar ook vooral gelachen! Ze neemt goed de tijd voor je en hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Heel erg bedankt voor de lessen en de leuke tijd!
Toon meer
Gezellige uurtjes maar ook professioneel
29.09.18
Uw beoordeling
Ik heb Jacqueline ervaren als een betrokken, gezellige en professionele rij instructrice . Puntjes op de i en met geduld heeft zij mij het autorijden bijgebracht . Jacqueline nogmaals bedankt
Toon meer
goede rijschool!
11.08.18
Uw beoordeling
Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad bij Jaqueline! Jaqueline neemt echt de tijd voor je en ze heeft heel veel geduld. Ze zorgt ervoor dat je je zeker voelt in de auto en ze legt alles heel goed uit. Jaqueline is een hele lieve vrouw waarbij je je ook echt op je gemak voelt. Bedankt voor alle lessen!
Toon meer
Gezellige en goede lessen!
10.07.18
Uw beoordeling
Dankzij Jacqueline haar humor en geduld heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik heb onwijs gelachen tijdens de lessen en voelde mij erg op mijn gemak! Onwijs bedankt en tot zwaais X
Toon meer
Hele goede rijschool
05.07.18
Uw beoordeling
Ik heb tijdens de lessen onwijs veel geleerd en gelachen. Jacqueline neemt echt de tijd voor je en is heel lief en meegaand. Ze legt dingen met liefde 10x uit als dit nodig! Mede hierdoor mijn rijbewijs in 1x gehaald. Bedankt voor alles!
Toon meer
Geweldige lessen
19.06.18
Uw beoordeling
Ik heb echt super uren gehad bij Jacqueline! Ik heb veel gelachen, maar vooral veel geleerd! Top uitleg en top begeleiding. Heel erg bedankt Jacq!
Toon meer
Hele goede rijschool
18.06.18
Uw beoordeling
Ik heb ontzettend leuke uren bij Jacqueline gehad, ze heeft me alles uitgelegd wat er uit te leggen valt. Ze neemt de tijd voor je wanneer je iets niet snapt en ze gaat mee met hoe snel je leert. Ze is ontzettend lief en grappig en je leert heel veel, ik ben zelfs door haar leuke lessen in 1x geslaagd. Dankjewel voor alles!
Toon meer
Goede rijschool
14.04.18
Uw beoordeling
Als je een rijschool zoekt is rijschool Jacqueline echt een aanrader! Ik heb heel veel van haar geleerd, ze stelt je echt op je gemak en neemt de tijd voor je. Overigens heeft ze veel gevoel voor humor! Ik ga de gezellige en leerzame lessen zeker missen! Bedankt voor alles♡
Toon meer