Snel je rijbewijs halen en niet te veel betalen?

Rijschool Jacqueline verzorgd autorijopleidingen in Heerhugowaard en Alkmaar. Je kunt bij mij op een ontspannen manier je rijbewijs halen zonder daarvoor veel te betalen. Er is altijd sprake van maatwerk in de rijlessen, waardoor je nooit meer lessen hebt dan nodig is.

Om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen, is een goede rijopleiding noodzakelijk. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen en ik zorg ervoor dat je (snel) met een veilig gevoel de weg op kan, alles gaat natuurlijk in overleg.

Je kunt bij mij kiezen voor een opstart pakket, de lessen die je niet nodig hebt krijg je natuurlijk terug! Ik laat je graag weten wat er mogelijk, bel me op: 0629146988 of vul het contactformulier in en zodra ik geparkeerd sta neem ik contact met je op.

Naam*

E-mail*

Onderwerp*

Bericht*

Snel je Rijbewijs halen voor de Beste Prijs?
Bel me op: 0629146988

Rijles volgen in een tempo dat bij jou past

Omdat mijn roots in de zorg liggen kan ik me goed inleven in mensen met ADHD, autisme of faalangst. Samen zorgen we ervoor dat de rijlessen worden ingepland in een tempo waar jij je prettig bij voelt.

Autorijlessen kunnen volgens het 2toDrive programma al gevolgd worden vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Bij het bereiken van de leeftijd van 17 jaar kan er deelgenomen worden aan het praktijkexamen. Bij het behalen van het examen mag je onder begeleiding, van een door jezelf aan te wijzen begeleider, een auto besturen. Bij het bereiken van je achttiende verjaardag mag je zelfstandig aan het verkeer deelnemen.

Ben je op zoek naar een autorijschool die nog de tijd neemt voor de cursisten? Een geduldige en betrokken instructrice, die je van A(lkmaar) tot Z(aandam) (en natuurlijk ook daarbuiten) begeleidt en rekening houdt met de individuele wensen, behoeften en capaciteiten van de cursisten? Zoek dan niet verder! Bij rijschool Jacqueline ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden.

Volg je rijlessen bij Rijschool Jacqueline en haal snel je rijbewijs

Wil je snel starten?

Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden